Tuinonderhoud

Al in de ontwerpfase wordt rekening gehouden met de mate van onderhoud. Heeft u veel tijd om te tuinieren? Dan mag een tuin wat meer onderhoud vragen. Is dit niet het geval dan is het verstand om te kiezen voor een onderhoudsvrije tuin. Als hoveniersbedrijf kunnen wij het volledig onderhoud van u overnemen.

Jaarrond tuinonderhoud

Om de tuin in optimale conditie te behouden, heeft de tuin het hele jaar door onderhoud nodig. Van het snoeien van de hagen tot het bemesten van de beplanting en van het verticuteren van het gras tot het tegengaan van groene aanslag op de tegels. Teunis de Jong kan het jaarrond onderhoud van uw tuin volledig uit handen nemen. Dat wordt onbeperkt genieten van uw tuin!

Periodiek tuinonderhoud

Houd u uw tuin zelf bij en zoekt u een hovenier voor de intensievere werkzaamheden? Wij vinden het belangrijk dat het tuinontwerp behouden blijft. Zo kunnen wij u periodiek ondersteunen bij het onderhoud van uw tuin. Hierbij valt te denken aan het snoeiwerk en onderhoud van het gras.

Uw tuinontwerp in toom

Als hoveniersbedrijf houden wij het oorspronkelijk tuinontwerp in toom. Daarom nemen we graag het onderhoud van uw tuin uit handen. Wilt u meer informatie over jaarrond onderhoud of periodiek onderhoud? Neem contact met ons op.