Over ons

Achter Teunis de Jong Tuinen staat, hoe kan het ook anders, Teunis de Jong. Op een bedreven en enthousiaste wijze houdt Teunis zich dagelijks bezig met het ontwerp, realiseren en onderhouden van tuinen. Tuinplezier zonder zorgen om het onderhoud? We gaan graag eens met u in gesprek.

Teunis de Jong

Een goed samenspel van beplanting en materiaalkeuze, maakt menig tuinliefhebber enthousiast. En dat is nu net de uitdaging van Teunis de Jong. Teunis de Jong is gestart in 2015. Sindsdien is het klantenbestand sterk uitgebreid met klanten in de brede regio. Wat zo kenmerkend is voor Teunis de Jong Tuinen? De persoonlijke aanpak en de focus op resultaat. Lees het eens in onze referenties

Takenpakket

We ontwerpen tuinen, we leggen ze aan en zorgen vervolgens dat ze op de juiste manier worden onderhouden. Ook voor het onderhoud van bestaande tuinen biedt Teunis de Jong mogelijkheden: in overeenstemming met de tuinarchitectuur wordt de tuin vakkundig onderhouden. En heeft u al een tuinontwerp? We leggen deze zorgvuldig voor u aan.

Werkgebied

De klanten van Teunis de Jong Tuinen bevinden zich voornamelijk in de naburige plaatsen van Lunteren. We verzorgen het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud onder andere in Lunteren, Ede, Bennekom, Barneveld, Kootwijkerbroek, Voorthuizen, Otterlo, Veenendaal en Soest. Waar u ook woont, we komen graag naar toe.

Vrijblijvend kennismaken met Teunis de Jong? Neem contact met ons!